Tuinrealisaties

MVK Design kan het hele traject van A tot Z verzorgen. Samen met haar vaste partners met elk een eigen specialiteit. Maak je dromen waar en ga met ons op tuinreis! Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over onze werkwijze, een inhoudelijke vraag over een ontwerp of wil je gewoon eens met ons kennismaken?

Offerte tuinaanleg

In deze fase wordt het tuinontwerp onder de loep genomen en wordt er een offerte gemaakt voor de realisatie van uw unieke tuin. Hierin komen alle onderdelen van de tuinaanleg aan bod met een duidelijke kosten specificatie zodat alles helder is.

Plattegrond aan het uitwerken voor een nieuwe tuinrealisatie gedaan door MVK Design
Aan het werk in de studio van MVK design

Planning & voorbereiding

Tijdens deze fase bereiden we het hele aanleg traject voor in samenwerking met onze partners. We stemmen met u een datum af voor de start van de werkzaamheden. Zodra de werkzaamheden starten dan gaat de gehele aanleg in 1 stuk door van begin tot einde.

Realisatie

Tijdens de aanleg van jouw tuin gaan wij samen met onze partners in een ‘trein’ achter elkaar door met de diverse werkzaamheden. Zo zetten wij elke partner in op hun eigen specialiteit en ontstaat er een goede workflow en waarborgen wij de beste kwaliteit.

Oplevering van een tuin door MVK design

Oplevering

Dit is de fase waarin de tuinaanleg is afgerond en zodra alles helemaal naar wens is dan leveren wij de tuin op. Dan is er vervolgens nog 1 ding wat je moet doen; genieten van uw unieke tuin. Volledig zorgeloos genieten van je droomtuin? Wij bieden diverse onderhoudspakketten aan, van jaarlijkse snoeibeurten tot wekelijks onderhoud, alles is hierin mogelijk.

Laten we eens kennis maken

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over onze werkwijze, een inhoudelijke vraag over een ontwerp of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Hartstikke leuk! Neem voor alle bovenstaande kwesties gewoon even contact met ons op!