Publicaties

Ontdek hier de publicaties van onze tuinen in boeken en magazines. Droomtuinen met verschillende wensen, van een wellness tot zo natuurlijk mogelijk. Het is één grote groenbeleving in alle droomtuinen.

Luxury Gardens 2023

Op vakantie in eigen tuin

Een moderne en strakke wellnesstuin
met een zwembad, tuindouche,
overkapping en haard. Dat is wat de
bewoners van dit huis graag terug
wilden zien in hun nieuwe tuin. Michel
van Kammen van MVK Design Stijlvolle
Tuinen uit het Friese Burgum ging
met het wensenlijstje aan de slag
en creëerde een strakke tuin met
stoere elementen en een weelderige
beplanting. “Je krijgt in deze tuin echt
een vakantiegevoel!”

Lees hier de hele publicatie

Chic Gardens

Trend overstijgende buitenruimtes op maat


Van bijzondere wellnesstuin met zwemspa tot vlindertuin met vijver, rijkelijke borders en variërende beplanting. Voor het MvK Design is geen uitdaging te veel.

Lees hier de hele publicatie

Luxury Gardens 2022

Jaarrond genieten in familietuin


Ontwerpbureau MvK Design realiseerde deze familietuin met uitzicht op de dijk van het IJsselmeer. Wind was een aandachtspunt, net als het aanwezige hoogteverschil. Behalve een zwemspa plaatste hij een tuinhuis met veel glas. “Een tiny house tussen woonhuis en weiland. De eigenaren verblijven hier inmiddels meer dan in hun woning.

Lees hier de hele publicatie

De tuin in vier seizoenen

Stijlvolle tuinen in Friesland


Een tuin moet groen zijn, met weelderig gevulde borders of golvende siergrassen, in combinatie met strak geknipte hagen of blokken. En een tuin moet minstens twintig jaar meegaan, vindt Michel van Kammen.

Lees hier de hele publicatie

De tuin in vier seizoenen

Variatie in buitenruimtes


Wie vragen over groen heeft, is bij Michel van Kammen uit het Friese Burgum aan het juiste adres. Samen met zijn werknemers verzorgt hij tuinontwerp, tuinaanleg en tuin- onderhoud. Zelfs met vragen over interieurbeplanting kunt u bij hem terecht. Om een impressie te geven van zijn werk, portretteren we hier drie compleet verschillende tuinen.

Lees hier de hele publicatie

Laten we eens kennis maken

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over onze werkwijze, een inhoudelijke vraag over een ontwerp of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Hartstikke leuk! Neem voor alle bovenstaande kwesties gewoon even contact met ons op!