Over ons

Ontmoet onze vakidioten, dit team gaat voor jou met plezier en passie aan de slag om jouw droomtuin te ontwerpen! Wij houden van een echte connectie, daarom stellen wij ons alvast aan je voor!

Onze filosofie

Er is geen twijfel over mogelijk, als ervaren ontwerper van de mooiste droomtuinen ben je gedreven en creatief om alles uit de kast te halen. Na 26 jaar in het vak halen we nog altijd het onderste uit de kan om tot een mooi eindresultaat te komen. Voor onze klanten, en voor onszelf.

Van ontwerpen van prachtige design tuinen tot gebouwen, je kan bij ons voor veel terecht.
Maar ondanks de technologie blijft het natuurlijk de ontwerper die het daadwerkelijke design bepaalt. Van 3D ontwerp tot schets op papier. De ontwerper blijft de creatieve bron achter het proces. Toch nemen we je mee op tuinreis in 3D of zelfs virtual reality om het voortraject zo tastbaar mogelijk te maken.

Mensen op de juiste plaats

In veel gevallen is een hoveniersbedrijf de uitvoerder van een tuin. Dit zijn veelzijdige bedrijven die van vele markten thuis zijn. Toch is het ook de kunst om de juiste vakmensen te koppelen aan een bepaald vakmanschap. Schoenmaker hou je bij de leest is dan ook een bekende uitspraak en hier sluiten wij ons dan ook op aan. De grondwerker voert het kraanwerk uit, de stratenmaker het straatwerk, de metselaar het metselwerk en de timmerman de overkappingen en poolhouses en de hovenier laten werken met beplanting en aanverwante tuinwerkzaamheden.

Dit is dan ook de manier zoals wij wensen te werken vanuit MvKdesign stijlvolle tuinen. Alle mensen op de juiste plaats en een goede communicatie onder elkaar. Alles om de opdrachtgever te ontzorgen en te werken aan die perfecte droomtuin.

Michel


Dit is Michel, onze tuinontwerper van het eerste uur. “Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en daar dan mijn eigen visie op los te laten. Soms zie je de beleving tijdens de eerste kennismaking al helemaal voor je! Ik hou er van om de opdrachtgever enthousiast te maken met nieuwe ideeën voor de nieuwe tuin. Ze geven ons het vertrouwen om voor hen een droomtuin te realiseren en dat geeft een enorme kick om er mee aan de slag te gaan.

Mijn eigen droomtuin? Dat is lastig, ik vind zoveel mooi! Maar als ik écht moet kiezen, ben ik bang dat het heel tropisch gaat worden met veel mooie grote groene planten en een zwembad om lekker af te koelen.

Tuinontwerper Michel van MVK Design
Tuinontwerper Wouter van MVK Design

Wouter

Dit is Wouter, onze getalenteerde tuinontwerper bij MVK Design. “Het mooiste moment vind ik als we de overstap maken van een plattegrond naar de 3D visualisatie. Je ziet dat ze de tuin echt gaan beleven alsof ze er al in staan. Dat geeft zoveel voldoening! Dat vind ik ook het leukst om te doen, het idee tot leven brengen in 3D. Dan maak ik het plaatje wat ik in mijn hoofd heb zitten ook echt zichtbaar en als de tuin daadwerkelijk ook zo gerealiseerd wordt, dan is het plaatje helemaal compleet! Mijn eigen droomtuin is een plek die voelt als een groene oase, waar ik tussen de planten zit met een heerlijk speciaal biertje. Echt genieten van het buitenleven!

Kay


Dit is Kay, onze kwaliteitsinspecteur. Als Kay de ontwerpen niet goed vindt, dan wordt het met passie verscheurd of er mee gespeeld. Dan weten Michel en Wouter wel genoeg! Maar gelukkig is Kay ook een grote steun. Hij staat altijd naast onze zijde en zorgt voor gezelligheid!

Kay de (hond) kwaliteitsinspecteur van MVK Design

Partners

Wellness 4 fun partner van MVK Design
Revis Zwembaden partner van MVK Design
Dikkenberg Beton partner van MVK Design
In-lite partner van MVK Design
Lightpro partner van MVK Design
MBI de steenmeesters partner van MVK Design

Laten we eens kennis maken

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over onze werkwijze, een inhoudelijke vraag over een ontwerp of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Hartstikke leuk! Neem voor alle bovenstaande kwesties gewoon even contact met ons op!