Sfeervolle overkapping

Bauke en zijn vrouw zijn echte buitenmensen. Toen ze in een showroom een stijlvolle overkapping tegenkwamen die perfect bij de bouwstijl van hun woning paste, was de knoop dus al snel doorgehakt. Tijd om Michel van Kammen uit te nodigen voor een kopje koffie!

Overkapping

“Michel kwam op een avond langs en ging met ons in gesprek over onze wensen. Het ging ons niet alleen om de overkapping, maar vooral de mogelijkheid die het ons zou bieden om meer quality time met elkaar buiten door te brengen. Geen Netflix op de bank, maar buiten onder het genot van een wijntje lekker bijpraten. Daar hield hij echt rekening mee en het gevoel was dus al snel goed”, vertelt Bauke.

Eisen aan de tuin

De tuin is eerst helemaal in kaart gebracht met behulp van een drone. Die beelden zijn vervolgens over een kadasterkaart gelegd om zo tot de beste locatie voor de overkapping te komen. “Michel beoordeelt wat er praktisch mogelijk is en tekent dit vervolgens uit. Hij was creatief geweest in het ontwerp en het eerste voorstel was eigenlijk gelijk goed. Hij was scherp op lichtinval en we besloten een haard te plaatsen, waardoor we nu op meerdere momenten van de dag van onze buitenplek kunnen genieten.”

Resultaat nieuwe overkapping MVK Design

Resultaat

Het eindresultaat heeft de verwachtingen overtroffen. “Het was de investering meer dan waard. Onze tuin is nu echt compleet en we genieten er veel meer van dan voorheen. Gelukkig woont Michel om de hoek, want ik heb voor voorjaar 2020 alweer wat leuke ideeën voor de tuin!”, sluit Bauke af met lach.

Laten we eens kennis maken

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over onze werkwijze, een inhoudelijke vraag over een ontwerp of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Hartstikke leuk! Neem voor alle bovenstaande kwesties gewoon even contact met ons op!